Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε» Κατασκευή και βασικά στοιχεία εμψύχωσης χάρτινης κούκλας, βιωματικό εργαστήρι εξ αποστάσεως

Πράσσειν Άλογα | ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. της Αττικής και το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» επαναλαμβάνει για τρίτη χρονιά τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων για τη θεατρική κούκλα στην τάξη.
Ο κύκλος σεμιναρίων ξεκινά με την επανάληψη του εξ αποστάσεως βιωματικού εργαστήριου για την κατασκευή και τα βασικά στοιχεία εμψύχωσης χάρτινης κούκλας, που θα υλοποιήσει η Εμμανουέλα Καποκάκη, κουκλοπαίχτρια, σκηνοθέτης, σεναριογράφος (Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»). Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21, και ώρες 18:30 – 21:00 μέσω Zoom και Facebook.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

  • Θα ακολουθήσει επανάληψη των σεμιναρίων για τον αυτοσχεδιασμό, και τη δόμηση σεναρίου κ.ά.

  • Οι εκπαιδευτικοί που θα υλοποιήσουν το πολιτιστικό πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε» στην τάξη τους, εφόσον το επιθυμούν, θα έχουν υποστήριξη από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» σε όλες τις φάσεις του.

  • Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Κουκλοπαίζουμε μπορεί να επιλεγεί από εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, στη Θεματική «Δημιουργώ και Καινοτομώ». 

    Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου