Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ακύρωση του 3ο Μαθητικού Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης: «Παιχνίδια Ρητορικής Τέχνης στο Σχολείο: Σκέφτομαι… Εκφράζομαι… Επικοινωνώ: Ο Λόγος για τη μουσική... η μουσική του λόγου»

Σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής,( οι  Υπεύθυνες Πολιτιστικών Θεμάτων των  Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας), με θέμα το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης  με τίτλο «Παιχνίδια Ρητορικής Τέχνης στο Σχολείο: Σκέφτομαι… Εκφράζομαι… Επικοινωνώ: O λόγος για τη μουσική... η μουσική του λόγου» που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 στους χώρους της Μουσικής Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη-Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής αποφασίστηκε η ακύρωσή του λόγω της πανδημίας.


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή αλλά και τη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη-Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής για τη στήριξή της. Σκοπός μας είναι η πραγματοποίηση του 3ο Μαθητικού Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης  την επόμενη σχολική χρονιά.


Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές/ντριες των Δημοτικών Σχολείων  να ενημερώσουν σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Ελένη Κατσούφη στο 693 6398486.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου