Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

«Εξ αποστάσεως Λέσχη Ανάγνωσης για Εκπαιδευτικούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τίτλο: Τα χαλικάκια της ιστορίας

Αποτέλεσμα εικόνας για λεσχες αναγνωσηςΣας ενημερώνουμε ότι συνεχίζουμε τις συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής εξ αποστάσεως για όσο καιρό τα σχολεία μας είναι κλειστά.

Τη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών συνδιοργάνωσε η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων και η   Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής-Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου.

Δεχόμαστε νέα μέλη αφού μεγαλύτερος αριθμός  συμμετεχόντων δεν δημιουργεί  πρόβλημα στην εξ αποστάσεως  λειτουργία της Λέσχης.

Η συμμετοχή στη Λέσχη Ανάγνωσης είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο politistikab@gmail.com μέχρι τις 24 Μαρτίου 2020, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, ειδικότητα, το τηλέφωνό τους και το σχολείο στο οποίο υπηρετούν. Σε  όσους δηλώσουν συμμετοχή θα σταλούν οδηγίες σύνδεσης για τη διαδικτυακή συνάντηση η οποία θα γίνει την Πέμπτη  26 Μαρτίου  2020  κατά τις ώρες 5:00-7:00 μ.μ.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http:///politistikabathinas.blogspot.gr

Μένουμε σπίτι και ελπίζω να σας δω σύντομα κι από κοντά...

Με υγεία

 Ελένη Κατσούφη

Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων

Β΄ Δ/νσης  Π.Ε. Αθήνας

 

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 12573/15-10-2019 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου