Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ημερίδα Πολιτιστικών Θεμάτων- Βιωματικό εργαστήριο: Από τη λογοτεχνία στην οθόνη: Τα ταξίδια του Ιουλίου Βερν.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα-βιωματικό εργαστήριο με προβολή και σχολιασμό αποσπασμάτων ταινιών για εκπαιδευτικούς,  με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Το θέμα  της ημερίδας είναι     «Από τη λογοτεχνία στην οθόνη: Τα ταξίδια του Ιουλίου Βερν» με εισηγήτρια την κ. Αγγελική Κορκοβέλου, Εκπαιδευτικό, Μ.Α. Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Στόχος της ημερίδας είναι η επεξεργασία έργων του Ιουλίου Βερν, τόσο από την πλευρά της λογοτεχνίας, όσο και της κινηματογραφικής ταινίας, ώστε να γίνει πιο δημιουργικό και ενδιαφέρον το μάθημα στην τάξη.Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρες 17.00-19.30, στο 7ο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής (Λυκούργου και Αρτέμωνος, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106012914).
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι προαιρετικήΟι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο politistikab@gmail.com μέχρι τις 7 Απριλίου 2014, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και το σχολείο στο οποίο υπηρετούν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων στα τηλ. 2132100512 και   693 6398486.

                                                                                    
                                                                                     Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ


                                                                                              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ  ΒΕΝΤΗΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου