Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

“Bookwave”- Κοινωφελής Δράση Δωρεάν Παροχής Παιδικών Βιβλίων σε Σχολεία και Ιδρύματα από την “Library4all” και το Μουσείο Μπενάκη

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Library4all», σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη πραγματοποιούν την κοινωφελή δράση “Bookwave”, που αφορά στη δωρεάν προσφορά παιδικών βιβλίων σε νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία και ιδρύματα της Αττικής, για εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών τους.

Πρόκειται για βιβλία καινούργια ή σχεδόν καινούργια, καθώς και για βιβλία σε γραφή “Braille”, που είναι κατάλληλα για παιδιά 5-12 ετών, και προέρχονται από δωρεές εκδοτικών οίκων, βιβλιοπωλείων, μουσείων, πολιτιστικών φορέων και ιδιωτών. Η διάθεση των βιβλίων θα πραγματοποιηθεί από τις 28 ως και τις 30 Νοεμβρίου 2013, στο χώρο του Μουσείου Μπενάκη (Κτίριο Πειραιώς 138).

Τα σχολεία και τα ιδρύματα που ενδιαφέρονται να παραλάβουν βιβλία της αρεσκείας τους μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα - αίτηση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.bookwave.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του προγράμματος στο τηλέφωνο 210 6207520.

Προσοχή! Οι σχολικές μονάδες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 14-11-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου